szerda

Merj nagyot álmodni - újra, hisz itt az új esztendő


Új év, új célok, új fogadkozások. Újra merj nagyot álmodni erre az évre, álmodd meg miben szeretnél változtatni a most kezdődőben. Tudom azt mondod most magadban, minek álmodjak bármit is az nem biztos, hogy megvalósul.

Ez igaz is, nincs arra semmi garancia, hogy maradéktalanul megvalósul minden álom, arra viszont van, hogy ha nem tűzöl ki semmilyen álmot magad elé, akkor az fog megvalósulni – a semmi.

Hadd segítsek egy kicsit. Olyan életet élsz, melyet elképzeltél kisgyerek korodban, mikor megkérdezték tőled: „mi leszel, ha nagy leszel?”. Igen? Szuper akkor ne is változtass.

Ha viszont nem egészen, és változtatni akarsz, akkor jó helyen jársz, megmutathatom, hogy napi két óra elfoglaltsággal egyesek hogyan keresnek félelmetes összegeket.

Megmutathatom neked, hogy kevesebb, mint 6 hónap alatt, hogyan juthatsz te is rendszeres plusz pénzekhez.

El tudod-e képzelni, hogy ne havi egy alkalommal kapj fizetést, hanem hetente? És azt, hogy ha fizetés emelést akarsz kapni ne kelljen senkinek sem könyörögni, csak rajtad álljon, hogy mikor és mennyi emelést kapsz?

És ráadásul azt is, hogy ha kedved kerekedik elutazni két hétre valamelyik síparadicsomba, tengerparti üdülőbe, ne kelljen senkitől sem erre engedélyt kérned.

Hónod alá csapod a laptopodat, zsebbe a bankkártyádat és irány a horizont, oda mégy ahová szeretnél. És persze azt viszel magaddal, akit akarsz.

Azt mondod ilyen nincs, nem is volt nem is lesz, lehet hogy igazad van. Ha viszont el tudod képzelni, meg is tudod csinálni. Ha nem tudod elképzelni – kérlek ne raboljuk tovább egymás idejét.

Ha el tudod képzelni, akkor siess, mert csak korlátozott számú jelölttel tudok dolgozni, most az első 7 jelentkezőnek tudok teljes idős támogatást adni, és nem tudom mikor fog újabb hely felszabadulni, tudod nem akarom magam túlságosan lekötni. Aki később jelentkezik, várólistára kerül.

Jelentkezz fel az email sorozatra, és elküldöm neked a szükséges tudnivalókat, lépésről, lépésre foglak elvezetni az úton. Mások ezekért a tudnivalókért kemény pénzeket kérnek el, nálam mindez ingyenes.

Én nem azt kínálom, hogy teljes pénzvisszaváltási garancia meg ilyenek, én azt kínálom, hogy indulj el az úton, és ha eléggé akarod (ez ki fog derülni az első pár hétben) akkor örömömre fog szolgálni hogy segíthettem.

Ha nem teszed a dolgodat, akkor búcsút fogunk mondani egymásnak és akkor a várakozólistáról fogok újabb jelöltet elővenni.

Eléggé fair ajánlat? Ok, akkor csapjunk a lovak közé. Első óra, első lecke: „Kitölteni és elküldeni az email sorozat jelentkezési lapját”. Ennyi semmi több.

Nincsenek megjegyzések: